Jevnlig service og vedlikehold

Celcius er stolt av å levere kvalitetsprodukter, enten det er utvendig solskjerming eller innvendig solskjerming. Det nordiske klima er imidlertid krevende. For å sikre kvalitet og lang levetid, er det viktig at solskjermingen får jevnlig tilsyn og vedlikehold. Det gjelder selv de beste produktene.

Gode grunner for å inngå en serviceavtale

Med en service avtale har du full kontroll over dine årlige kostnader for service og vedlikehold.

En årlig inspeksjon gjør at du kan være trygg på at produktet fungerer til enhver tid.

Hva er en serviceavtale?

Med en serviceavtale får du jevnlig inspeksjon av dine solskjermingsprodukter. Hvor ofte, tilpasser vi etter ditt behov. Slik kan du være sikker på at produktene blir inspisert og vedlikeholdt som de skal.

Servicen utføres av våre egne montører, som igjen har den tekniske kompetansen som trengs for våre produkter. De justerer og tester produktene.

Ved hvert servicebesøk blir disse elementene gjennomgått:

  • Testing av motorer
  • Testing og justering av endestopp
  • Testing av styringskomponenter (sol/vind)
  • Kontroll av duk/ lameller/ persienner for skade
  • Kontroll av innfestinger
  • Kontroll av endestykker i bunnlister

Hver service avsluttes med en statusrapport. Her vil det fremkomme om enkelte slitasjedeler skal byttes ut, eventuelle anbefalte reparasjoner, samt et prisoverslag. Det startes ikke noen utbedring før man er enige om pris.

Jevnlig vedlikehold forlenger levetiden

Utendørs solskjerming eksponeres daglig for vær, vind og bruk. Det vil også bli bruksslitasje på innvendige produkter etter hvert som tiden går. Vi anbefaler at du selv overvåker og ser etter endringer på produktet. Det gjør det lettere å oppdage mindre feil, som ofte er enklere å reparere enn større feil. Nedetiden ved reparasjon reduseres og produktets levetid øker.

Vi er alltid klare til å ta vare på systemene dine, uavhengig av alder og merke. Enten i form av en fast avtale eller som enkeltbesøk ved behov.

Kontakt oss!

Har du problemer med solskjermingen, ta kontakt med oss, ved å fylle ut service/reklamasjonsskjema.

5 års garanti
Alltid gratis befaring!
60 års erfaring