Om oss

Celcius sin historie strekker seg helt tilbake til 1959. Da Nils Thorstensen og Roland Raarup etablerte Fram Persienne og Markise AS, og startet med salg av persienner til privathusholdninger. Celcius tilbyr et bredt spekter av produkter innen solskjerming – både til proff og private.

Funnet gode løsninger i over 60 år!

I 2022 skiftet varemerket Celcius eiere. Selskapet teller i dag 8 dyktige ansatte (pluss flere i høysesong), som alle har et felles mål – å hjelpe våre kunder å finne de gode løsningene. Utvalget er enormt, og det er ikke alltid så lett å orientere seg i jungelen av solskjermingsprodukter. Våre folk har lang erfaring, og er eksperter i å finne gode løsninger tilpasset hver enkelt kunde og deres behov.

Vi er der når du trenger oss

Vi gjør alt vi kan for å svare deg raskt på dine henvendelser, og kommer på befaring når det passer for deg. Vi har også egne montører, som kjenner produktene våre ut og inn. Det gjør at vi kan utføre eventuell service raskt og effektivt.

Solskjerming av høy kvalitet – tilpasset deg

Vi flyttet hovedkontoret og lageret fra Hegdal i Larvik til Borgeskogen i Stokke / Sandefjord i desember 2021, noe som har gitt en stor miljømessig gevinst. Vi leverer produkter fra en rekke ledende leverandører i Norge og i Europa. Velger du våre produkter kan du være sikker på at du får solskjerming av høy kvalitet.

Våre produkter skreddersys etter dine behov. Funksjonalitet, automatisering og design – her er det mange løsninger. Fortell oss hva du er ute etter, og vi hjelper deg å finne de gode løsningene.

 

Bestill gratis befaring

5 års garanti
Alltid gratis befaring!
60 års erfaring