Ting du bør tenke på før du kjøper markiser!

Alle mål som oppgis fra oss er totale mål. Dvs. at dukens bredde er smalere enn oppgitte produkt mål.

På vindusmarkiser og fasademarkiser dukmål = bredde – 8 cm.

På terrassemarkiser: dukmål = bredde – 13 cm.

Betegnelsen utfall – høyde arm indikerer armlengden på markisen. Det betyr ikke at markisearmen har den oppgitte lengden, men at det totale målet fra bakkant markise og til framkant frontprofil.

Alle markiser som leveres med motor kan også utstyres videre med fjernkontroll, automatikker osv.

Ved leveranser av sol og vind automatikker så blir disse levert til våre kunder for videre montasje av en elektiker. Vi har forhåndsinnstilt automatikken på normale verdier fra fabrikk. Tilkobling til elektrisitet og kabling er arbeid vi ikke utfører og er ikke med i våre priser.

Motorene leveres med ca. 2,5 m. kabel. Kabling eller stripsing av kabel er ikke  en del av vår leveranse.

Bruk og vedlikehold

Alle våre vindus og fasademarkiser leveres med nok duk til at de skal dekke ned i 120 graders vinkel. Markisene er ikke ment til å henge rett ned foran vindu.

Forlat aldri huset med en terrasse markise helt ute. La den gjerne stå litt ute for avskjerming av vinduer. En terrasse markise med en liten helning vil kunne samle mye vann, følgende av dette vil være poser i duken eller ødelegge hele markisen.

På nye markiseduker vil det alltid forekomme noen uregelmessigheter. Disse fremkommer ofte som skrukker eller vabler. Spesielt rundt sømmene. Dette fordi det er ekstra mye duk i sømmene som resten av duken. På noen farger er dette mer synlig enn andre. Det vil også forekomme litt lekkasje den første perioden fra sømmene, men dette vil raskt tette seg.

Dette forringer ikke kvaliten på produktet og er derfor ikke et reklamasjonsgrunnlag.

5 års garanti
Alltid gratis befaring!
60 års erfaring