Screen – vår mest populære utvendige solskjerming!

De siste årene har bruken av screen tatt helt av her i landet. Her får du vite hvorfor!

Stadig flere legger sin elsk på denne unike formen for utvendig solskjerming. Fordi du får tilfredsstilt så mange behov i ett og samme produkt. Bare se her.

Hva er egentlig screen?

Screen er en utvendig rullegardin i kassett, en perforert duk som er festet til sideskinner. Screen brukes som utvendig solskjerming i ulike former (på vinduer, glassdører eller glasstak), og kan også brukes som levegg.

Screen er et godt alternativ til mer tradisjonell solskjerming som utvendig persienne og vindusmarkise.

Passer screen hos deg?

Screen passer de fleste typer bygg, boligtyper og vindusstørrelser. De er moderne i uttrykket og derfor spesielt godt egnet for moderne bygg. Har du for eksempel en eldre bolig med diverse utskjæringer, vil vi heller anbefale en mer tradisjonell vindusmarkise eller kurvmarkise.

Daniel er en av våre egene montører, han sørger for at du skjermes for solen – uansett hva slags produkt du velger.

Genialt og populært produkt

Screen har faktisk vært på markedet i 25 år, men det er først de siste årene at folk har fått øynene opp for dette unike produktet. I dag er screen det aller mest brukte utvendige solskjermingsproduktet på vinduer. Det er mange årsaker til dette.

1. Svært effektiv mot varme

Screen er en svært effektiv form for solskjerming, og et av de produktene som avviser mest varme. Hele 90-95% av varmen holdes ute dersom du velger denne formen for utvendig solskjerming på vinduet.

2. Slipper lyset gjennom

Selv om varmen holdes ute, gjør den perforerte duken at lyset likevel slipper gjennom. Perfekt for deg som ønsker et behagelig lys inne på solfylte dager, uten å føle at du er stengt inne i mørket.

3. Du slipper innsyn, men beholder utsyn

En annen unik egenskap ved screen, er at du kan se ut gjennom den perforerte duken. Du beholder utsynet selv når screenen er nede. Den reduserer også innsyn. Hvor mye er avhengig av om det er mørkt eller lyst ute, dukvalg og gjennomsiktighet.

4. Tåler hardt vær og sterk vind

Ikke noe annet produkt tåler like sterk vind som screen. Hvor sterk vind den tåler, er avhengig av hva slags screen du velger. Men en Comfort zip screen tåler sterk storm og helt opp til 40 m/s! Det gjør den til en fantastisk løsning på værutsatte steder, som for eksempel kyststrøk med mye sol og sterk vind.

5. Delikat, moderne og diskret

Screen oppleves som ren, delikat og moderne. Den gjør svært lite nummer ut av seg, og har derfor en svært beskjeden framtoning på fasaden. Det moderne uttrykket gjør den ekstra godt egnet for moderne bygg, som for eksempel funkishus.

6. Lite vedlikehold

Screen er også det produktet med minst og enklest vedlikehold. Spyl bort smuss og skitt med hageslangen, eller bruk vann og svamp. Men kun vann, ikke såpe.

Hva slags screens kan du velge mellom?

Vi har to typer screen; Comfort screen og Comfort zip screen. Forskjellen mellom disse to er måten de festes i siden på.

Comfort screen:

Har en bunnlist som er festet i sideskinnene. Denne varianten har en 15 mm glippe mellom skinne duk på begge sider. Comfort screen tåler opp til 8 m/s.

Comfort zip screen:

Her har duken zip på begge sider, det samme har sideskinnene. Disse lukkes på begge sider når duken føres nedover. Mekanismen gjør at det blir helt tett og ingen glipe på sidene. Duken blir strammere og tåler hardt vær – helt opptil 40 m/s. Comfort zip screen er et premium solskjermingsprodukt.

Hvilken screen du velger, er avhengig av behovene dine. Comfort zip screen er ekstremt værbestandig, og det aller beste alternativet om du skal ha solskjerming på værutsatte steder. Uansett valg, begge typer screen får du i et stort utvalg av farger.

Screens passer de aller fleste bygg og vinduer – og alle typer klima. En elegant form for solskjerming du garantert blir fornøyd med.

5 års garanti
Alltid gratis befaring!
60 års erfaring